Σελίδες

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Ημέρα παιδικού βιβλίου ... εξ αποστάσεως

Ολοκληρώσαμε τις αποστολές μας μέχρι τώρα και αναρτήσαμε τα σχετικά αποτελέσματα στις σελίδες του twinspace όπως και τα υπόλοιπα σχολεία. Πρέπει να σας πω ότι στο πρόγραμμα συμμετέχουν περισσότερα από 200 νηπιαγωγεία και δημοτικά σε όλη την Ελλάδα και περισσότεροι από 500 εκπαιδευτικοί!!!
Το κολλάζ της 1ης αποστολής
Το βίντεο της 2ης αποστολής
Είστε έτοιμοι για την 3η;;;;;
Πάμε!!!
Η 3η αποστολή έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, στις 2 Απριλίου, ημέρα γενεθλίων του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, του πολύ γνωστού μας παραμυθά. Η ημέρα αυτή, που συνήθως γιορτάζουμε στα σχολεία, έχει σκοπό να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και καλλιεργεί τη φιλαναγνωσία.
Τα παιδιά θα πάρουν ένα μήνυμα με το βίντεο που ακολουθεί, μέσα από μια εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας, στο οποίο καλούνται να να βρουν και να φωτογραφίσουν στο σπίτι ένα αντικείμενο που ξεκινά από Φ ... για εμάς. (τα σχολεία έχουν χωριστεί στα 24 γράμματα)

Η αποστολή του σχολείου μας
Η εφαρμογή της επαυξημένης πραγματικότητας λειτουργεί μόνο σε κινητό ή τάμπλετ
Οδηγίες: κατεβάζετε την εφαρμογή που σας ζητείται και ακολουθείτε τις οδηγίες. Πατάτε πάνω στο εικονίδιο και ξεκινά η προβολή. Αν ακούτε αλλά δε βλέπετε, γυρίστε το τηλέφωνό σας δεξιά ή αριστερά, μέχρι να εντοπίσετε τους ήρωες. Υπάρχουν 3 σκηνές. Για να μεταφερθείτε στην επόμενη πατάτε ΕΠΟΜΕΝΗ ή ΒΙΝΤΕΟ.
Καλή διασκέδαση!!!
Περιμένω τις φωτογραφίες σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.