Σελίδες

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Αποχαιρετούμε την Παρέα των Ζωγράφων ...

Τελειώνοντας αυτή η χρονιά, αποχαιρετούμε και το έργο μας eTwinning, Η παρέα των ζωγράφων, η παλέτα των χρωμάτων
Μέσα από το έργο αυτό γνωρίσαμε ζωγράφους και τεχνικές αλλά και συναντηθήκαμε με παλιούς και νέους φίλους μας σε όλη την Ελλάδα.
Ολοκληρώσαμε κάποιες εκκρεμότητες που είχαμε αφήσει λόγω της αναστολής λειτουργίας παρόλο που προσπαθήσαμε, όσο γινόταν, να συνεχίσουμε το έργο και εξ αποστάσεως.
Το βίντεο για τον τελευταίο μας ζωγράφο, Gustav Klimt
Το σχολείο μας συμμετείχε και στο συνεργατικό βιβλίο που ξεκίνησαν οι φίλοι μας από  το 8ο Νηπιαγωγείο ΝεάποληςBook titled 'Ατέλειωτη Ιστορία ή Ιστορία δίχως τέλος...'
Read this book made on StoryJumper'Εγινε η αξιολόγηση από παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς και πήραμε τα διπλώματά μας.
Μπορείτε να κάνετε μια περιήγηση στο πρόγραμμά μας μέσα από τη διαδραστική αφίσα μας, πατώντας πάνω στους αριθμούς και τα εικονίδια.
Στέλνουμε τις ευχές μας για καλό καλοκαίρι σε όλους τους φίλους μας από το πρόγραμμα κι ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία όλα τα σχολεία και φυσικά τις ιδρύτριες του έργου, Άννα Φανουργιάκη και Σταματία Γερονάτσιου.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τα καταπληκτικά τους έργα και πολλές ευχαριστίες στους γονείς για τη βοήθεια σε ό,τι χρειαστήκαμε και την αμέριστη υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.