Σελίδες

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΕΙΣΤΑ 9-1-2018

ΚΛΕΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/1/2019
Ο Δήμος Γαλατσίου σας ενημερώνει ότι αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Γαλατσίου θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού. Σας ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά προέχει η ασφάλεια των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.
Ωστόσο ΑΝΟΙΧΤΟΙ θα παραμείνουν οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί Γαλατσίου για αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.
Ο Δήμος Γαλατσίου συνεχίζει να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα καθώς συνεχίζονται τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα και υπάρχει κίνδυνος δημιουργίας παγετού.
Συνεπώς η θερμαινόμενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος», στο ισόγειο του Δημαρχείου, θα είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο για την προστασία από το ψύχος, ιδιαίτερα για την προφύλαξη των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη. Σημειώνεται ότι στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου θα προσφέρεται ζεστός καφές, τσάι, τοστ, κουλούρια και μπισκότα σε όλους τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, αλλά και στους εργαζόμενους του Δήμου που ρίχνουν αλάτι όλη νύχτα στους δρόμους της πόλης.
Για κάθε έκτακτη ανάγκη μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2132055335 και 2132055336, καθώς και στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου 2132055300 ή στο κινητό 6944223749 του Υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γαλατσίου, Γιάννη Σιώτα.
Συνιστάται σε όλους τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις λόγω ολισθηρότητας στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, αν και ο Δήμος Γαλατσίου θα συνεχίσει να ρίχνει αλάτι στα οδοστρώματα του Γαλατσίου σε συνεχή βάση, καθ' όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας, ώστε να διευκολύνει τις μετακινήσεις των πολιτών στο χώρο εργασίας τους.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου,
Γιώργος Μαρκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.