Σελίδες

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας

Το έργο μας Τέχνη, τέχνη είσαι εδώ; της σχολικής χρονιάς 2017-2018 βραβεύτηκε εκτός από εθνικά και ευρωπαϊκά! Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί διακρίθηκε για πρώτη φορά το σχολείο μας σ' αυτό το επίπεδο και θέλουμε να συγχαρούμε πρώτα απ' όλα τους μαθητές μας και να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας σ' αυτό το έργο eTwinning και τους γονείς για τη συνεργασία τους!
Το μήνυμα που λάβαμε:

Αγαπητή/έ Αικατερίνη Γαστεράτου,
Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "Τέχνη, τέχνη είσαι εδώ;". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο 
www.etwinning.net.
Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.
Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team


Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και ελπίζουμε και σε άλλες διακρίσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.