Σελίδες

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Ετικέτα ποιότητας για τα Χριστούγεννα!

Η πρώτη μας βδομάδα στο σχολείο έκλεισε πολύ όμορφα, όπως ακριβώς άνοιξε, με τη δεύτερη ετικέτα ποιότητας για το έργο eTwinning που υλοποιήσαμε τη σχολική χρονιά 2017-2018, 'Τα Χριστούγεννα της καρδιάς μας".
Ένα πρόγραμμα που καταχάρηκαν παιδιά και εκπαιδευτικοί και μπορείτε να το δείτε στις αναρτήσεις μας με την αντίστοιχη ετικέτα,.
Ευχαριστούμε πολύ τις ιδρύτριες για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συμμετέχουμε σ' αυτό το μαγικό ταξίδι της πιο αγαπημένης γιορτής του χρόνου και όλους τους συνεργάτες για το ζεστό και άψογο κλίμα που είχαμε σε όλη τη διάρκειά του!!!
Απόδειξη: ετοιμαζόμαστε με τους περισσότερους για το φετινό μας ταξίδι στο eTwinning με οικολογικό χαρακτήρα. Περισσότερες λεπτομέρειες σε επόμενη ανάρτηση.

Το μήνυμα που λάβαμε:


Αγαπητέ/ή Αικατερίνη Γαστεράτου (15o Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Γαλατσίου),

Συγχαρητήρια! Μόλις σου απονεμήθηκε η Ετικέτα Ποιότητας για το έργο Τα Χριστούγεννα της καρδιάς μας .

Συγχαρητήρια για την Ετικέτα Ποιότητας! Υλοποιήσατε ένα αρκετά καλό έργο, με αλληλεπίδραση και επικοινωνία μεταξύ των μαθητών, ενεργή συμμετοχή τους σε συνεργατικές δραστηριότητες και δημιουργία συνεργατικών προϊόντων, καλά οργανωμένο Twinspace, αξιολόγηση και διάχυση του έργου. Θα σας προτείναμε τα επόμενα έργα σας  να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, ώστε να υπάρξει χρόνος για περισσότερες και πιο δημιουργικές δραστηριότητες. Καλή συνέχεια στην δημιουργική σας πορεία!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εθνική Υπηρεσία Στήριξης.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η Ομάδα του eTwinningΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.